Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde şanslı bir kura çekti

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde şanslı bir kura çekti

SPOR Haberleri

C Grubu'nda mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, Portekiz'in Benfica, İspanya'nın Atletico Madrid ve Kazakistan'ın Astana takımı ile eşleşti

Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek Galatasaray'ın rakipleri belirlendi. Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekimine 3. torbadan katılan sarı-kırmızılılar, Portekiz'den Benfica, İspanya'dan Atletico Madrid ve Kazakistan'dan Astana ile C Grubu'nda yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 15 Eylül'de başlayıp 9 Aralık'ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, adlarını ikinci tura yazdıracak. Süper Lig şampiyonu unvanıyla "Devler Ligi"ne eleme oynamadan katılma şansı yakalayan Galatasaray, Türkiye'yi gruplarda temsil edecek tek takım olacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Baktığımızda diğer gruplara göre biraz daha kolay gibi gözüküyor. Ama Benfica ve Atletico Madrid gibi takımlar kazanmaya alışkın kulüplerdir. Sürekli Şampiyonlar Ligi'nde oynama alışkanlığı olan ve gruplardan çıkan takımlar. Ama biz Avrupa'da kazanma kültürü ve alışkınlığı olan bir takımız. Bunu burada da sürdürmek istiyoruz. Biz de bu ligin istikrarlı takımlarındanız. Çıkıp oynayacağız. İnşallah buradan da çıkacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden heyecanlıyım” ifadesini kullandı.
Zor günlerin kulübüyüz
İklim şartlarının Kazakistan'da ne olacağını bilmediğini kaydeden Hamzaoğlu, "Şartlar ne olursa olsun, bizi sonuca götüren oyunu oynamaya çalışacağız" diye konuştu. Geçen sezon Arsenal'e farklı yenildikleri maça da göndermede bulunan Hamzaoğlu, "Arsenal'e farklı yenildik, ama taraftarımız takıma ve bize desteğini verdi. Biz zor günlerin takımı ve kulübüyüz ama bu destek sayesinde zor günleri aşarak şampiyon olduk" dedi. Yönetici Fatih İşbecer ise, güzel bir kura çektiklerini belirterek, “Dengeli ve güzel bir kura çektik. Gayet iyi takımlarla rakip olduk. Galatasaray'ın her zaman ilklerin takımıdır; burada da en iyiyi yapacaktır. Gruptan çıkacağımızı tahmin ediyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. 4 gün içinde herkes isimleri öğrenecek” şeklinde konuştu.
TORKU Konya hazırlığı sürüyor
Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonraki bölümünde üç gruba ayrılan oyuncular, yarı sahada hareketli bir pas çalışması yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...