Sow gitti Lazar geldi

Sow gitti Lazar geldi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Moussa Sow'u 17 milyon avroya Al Ahli'ye gönderdi. Saatler sonra Liverpool'un kanat hücumcusu Markovic'in işini bitirdi

Yıldızları bir bir kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde baş döndürücü bir trafiğe imza atıyor. Sarı-lacivertliler Mousa Sow'u Dubai'den Al Ahli'ye 17 milyon avroluk bonservis bedeliyle sattı. Paranın tamamını peşin alacak olan Fenerbahçe, böylece Türk futbol tarihinin rekoruna imza atmış oldu. Anlaşma gereği bu paranın 1 milyon avrosunu Sow alacak, Fenerbahçe'nin kasasına ise 16 milyon avro girecek. Sarı-lacivertliler, Moussa Sow'u 2012 yılında Fransa'nın Lille Kulübü'nden 12 milyon avroya almıştı. Fenerbahçe dün öğle saatlerinde Moussa Sow'a talip olan Dubai'den Al Ahli takımıyla transfer görüşmelerine başladığını açıkladı.
1-2 gün içinde imzalıyor
Sağ kanat arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler dün gece geç saatlerde transfer bombasını patlattı. Fenerbahçe dün gece Liverpool kulübü ve Markovic ile görüşmelerin başlandığını da KAP'a bildirdi. Valencia'nın yıldız ismi Feghouli'nin transferinin zora girmesinin ardından Liverpool forması giyen Lazar Markovic ile el sıkışıldı. 21 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içinde 1 yıllık kiralık olarak resmi imzayı atması bekleniyor. Liverpool'un 2014 yazında Benfica'dan yaklaşık 30 milyon avro karşılığında transfer ettiği Sırp oyuncu, geçtiğimiz sezon Liverpool forması altında 23'ü ilk 11'de olmak üzere 34 resmi maçta görev almış ve üç gol, bir asistlik performans sergilemişti.
Dortmund 7 bitirdi
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Alman temsilcisi B.Dortmund deplasmandaki ilk maçta 4-3'le geçtiği Norveç ekibi Odd'u 7-2 mağlup ederek gruplara yükseldi. Maçta 1-0 geriye düşen Dortmund'un gollerini Reus (3), Mikhitaryan, Kagawa (2) ve İlkay attı. Diğer sonuçlar: Almaty- Bordeaux : 2-1, Jablonec- Ajax : 0-0,  Kazan -Rabotnicki: 1-0,  Qarabag -Young Boys: 3-0, HJK- Krasnodar : 0-0, Videoton- Lech : 0-1,  St. Etienne -Milsami: 1-0, Thun- S.Prag : 3-3,  Alkmaar -Astra: 2-0, Brondby- PAOK : 1-1, Hajduk Split- Liberec : 0-1, Panathinaikos- Gabala : 2-2,  Rosenborg -S.Bükreş: 0-1. St. Liege- Molde : 3-1, Vojvodina- Plzen : 0-2, Ath. Bilbao-Zilina: 1-0,  Midtjylland -Southampton: 1-0,  Legia -Zorya: 3-2, Salzburg- D.Minsk : 2-0 (2-3-pen).

ALPER ALKIŞLANDI
Karşılaşmanın 67. dakikasında Hollandalı yıldız Van Persie'nin yerine oyuna giren Alper Potuk, enerjisi ve hırslı oyunuyla taraftarlardan alkış aldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...