Bu gruptan 'Aslanlar' gibi çıkarız!

Bu gruptan 'Aslanlar' gibi çıkarız!

SPOR Haberleri

Türkiye'yi 14. kez Devler Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray, C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile eşleşti.

Süper Lig'e sıkıntılı bir giriş yapan Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi morali... Dün Fransa'nın Monaco kentinde yapılan kura çekimine 3. torbadan katılan sarı-kırmızılı ekip, C Grubu'nda Portekiz'in Benfica, İspanya'nın Atletico Madrid ve Kazakistan'ın Astana takımlarıyla eşleşti. Temsilcimizin, 'kolay' denilecek bir gruba düşmesi büyük sevinç yaratırken, zayıf halka Astana'nın önünde grubu bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca sezonu 3 kupa ile kapatan ve Real Madrid karşısındaki futbolu ile beğeni toplayan Aslan'ın ilk ikiyi de zorlama ihtimali yüksek görülüyor. Hamza Hamzaoğlu da diğer gruplara göre kolay bir kura çektiklerini belirtirken, "Yıllardan bu yana gelen kazanma alışkanlığımızı sürdürmek istiyoruz. Çıkıp oynayacağız ve elimizden geleni yaparak gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta oynanacak maçlar sonunda ilk iki sırayı alacak takımlar, adlarını ikinci tura yazdıracak. Gruplarını 3. sırada tamamlayanlar ise yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. 2015-16 sezonu finali, İtalya'nın Milano kentindeki San Siro Stadı'nda oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...