Şota: Korkarak geldim

Şota: Korkarak geldim

SPOR Haberleri

“Bana 'Bizim çocuk' diyorlardı. Başarısızlıkta bu imajımın bozulma ihtimalinden çekindim”

18 yıl sonra 'yuvam' dediği Trabzonspor'a teknik direktör olarak dönen Şota Arveladze çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bizim çocuk” lakabıyla Trabzon'dan ayrılan Gürcü hoca yeni görevini üstlenirken bu imajı zedelemekten korktuğunu söyledi. Şota, “Halkın sana verdiği bir ödül var ve bunu kaybetmek istemezsin. 'Bizim çocuk' denmesi benim için büyük bir ödüldür. Zor bir karardı buraya gelmem. Durum çok çabuk gelişti. Geldikten 2-3 gün sonra, belki bir ay sonra 'niye geldim' diye şüphe geçebilirdi kafamdan. Ama insanlardan aldığım mesajlar olsun, sevgi olsun, şehre çıktığım zaman aldığım güç, insanların duyguları yanılmadığımı bana gösterdi” dedi.
Mutlu etmek için...
Bordo-mavililerin hocası, “Geçen hafta iyi bir maç oynadık. Camiada hâlâ çok zor dönemler geçiliyor. Ama onun için buradayım. Bu işlere çabuk çözüm bulmak, herkesi mutlu etmek için buradayız. Biz ne kadar becerebiliyorsak yapacağız. Bu takımın bir gün herkesten büyük, ne kadar güçlü, Avrupa'da ne kadar büyük bir isim olduğunu herkese göstermeye çalışacağım” ifadelerini kullandı. Şota, “Trabzonspor'a yakışan, kulübün ruhuna göre, gerçekten sağa sola çarparak giden ve yolda gördüğü herkesi içine alan bir dalga, bir ruh oluşturmak istiyorum. İnşallah herkes bana yardımcı olacak ve bunu başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...