Hamzaoğlu'ndan maç sonu açıklama

Hamzaoğlu'ndan maç sonu açıklama

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-1'lik Torku Konyaspor galibiyetinin ardından, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Hamzaoğlu sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başladı;
“90 dakika boyunca oyun çok değilti. Maça çok iyi başladık. Gol ve pozisyonları bulduk. Chedjou'nun sakatlığından sonra bocalama yaşadık. Rakip üstümüze çok geldi. Ardından yine oyunda biz hakim olduk fakat bu seferde kırmızı kart çıktı. 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularım inanılmaz mücadele gösterdiler. Galatasaray bu! Zor dönemlerde mücadele eden bir takımız. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz.”
“BİRLİK OLDUĞUMUZDA HER ŞEYİ YAPABİLİRİZ”
Sabri'nin performansı hakkında yorum istendiğinde adeta içini döken Hamzaoğlu, “Sezonu bitirdik, 3 kupa aldık. Camiamız bunun sevincini yaşayamadı. Bunu yaşatmak istemeyenler oldu. Biz de buna çanak tuttuk. İyi bir takım var. Galatasaray için savaşan bir takım var. Bunu gördük bugün. Sabri ile anlaştık, eleştiri; başka biriyle anlaştık; eleştiri… Bu eleştirenlerin yüzde 5 olduğuna inanıyorum. Biz birlik olduğumuzda her şeyi yapabiliriz. İnşallah da bunu göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Hamzaoğlu sözlerini transfer için konuşarak tamamladı;
“İki günümüz daha var, bakacağız. Transfer yapmasak da ben bu oyuncularıma güveniyorum. Hepsini tebrik ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...