Arda Turan: G.Saray Melo'yu arar

Arda Turan: G.Saray Melo'yu arar

SPOR Haberleri

Barcelona'nın yeni yıldızı, Brezilyalı oyuncunun İnter'e gidişini böyle değerlendirdi

Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, A Milli Takım'ın Riva'da yaptığı antrenmanın ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton programına katıldı. İlginç açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, eski takımı Galatasaray'ın Brezilyalısı Felipe Melo'nun İtalyan ekibi İnter'e transferini değerlendirdi. Melo'nun çok üst düzey bir oyuncu olduğunu belirten Arda, "G.Saray Melo'yu arar. Futbolda bunlar var. Galatasaray oyuncu verecek, alacak" dedi. Yeni transfer Grosskreutz hakkında da konuşan milli oyuncu, "Grosskreutz iyi oyuncu. Geride ve ileride oynayabiliyor. Ben Galatasaray'ın abartılacak transfere ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta şampiyon olmuş iyi bir takım" dedi. 
Burak'a destek lazım
Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın desteğe ihtiyacı olduğunu da belirten milli yıldız, "Burak Yılmaz son 3-4 yılda Türkiye'nin en başarılı oyuncusudur. Mesela Burak deli gibi pres yapmaz da pozisyona gider sıkıştırma yapar. Hamza Hoca'nın da bunu tolere etmesi lazım. Burak'ı fiziki olarak her gördüğümde çok daha gelişmiş görüyorum. Hollanda maçında kenardan izlemiştim, muhteşem oynamıştı. Psikolojisini iyi tutmak lazım" diye konuştu.
MİLLİ MESAİ BAŞLADI

A Milli Futbol Takımı Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile Konya'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde milli futbolcular ve teknik heyet, TFF'nin sponsorlarından olan bir saat firmasının özel tasarladığı saatlerle basın mensuplarına poz verdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...