Konya'da milli hüzün

Konya'da milli hüzün

SPOR Haberleri

90 dakika 3 puan için, zafer için çabaladık durduk! 12 net gol pozisyonuna girdik! Sadece 1'ini attık! Sabala, 90+2'de cılız bir pozisyondan golü buldu.

Türkiye, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda aldığı kötü sonuçlara ne yazık ki bir yenisini daha ekledi: 1-1. Grupta iki mağlubiyet, iki beraberlik ve iki galibiyeti bulan ay-yıldızlı ekibimiz, Letonya'ya sahasında da takıldı. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada tribünden saha zeminine her şey futbola müsaitti ama biz bunu lehimize çevirmeyi başaramadık. Maça hızlı bir giriş yapan Türkiye, arka arkaya pozisyonlar bularak gol aradı. Özellikle Volkan Şen gole yaklaşan isimdi. Ancak yıldız oyuncu girdiği 4 kritik pozisyonda topu ağlara bırakamadı. Ayrıca 27. dakikada Burak'ın bir vuruşu kaleci Vannis'te kaldı. 


UZATMALARDA YIKILDIK
İkinci yarıda da gol için bastıran Milliler, Ozan ve Hakan Çalhanoğlu'nun şutlarıyla şansını denedi. 72'de ise kalemizde tehlike yaşadık. Volkan'ın hatalı çıkışında Karasausks'ın kaleye giden vuruşunu Hakan Balta çıkardı. Aradığımız gole ise 77. dakikada ulaştık. Arda Turan'ın pasında Selçuk İnan'ın ceza sahası dışından şutunda top ağlara gitti: 1-0. Konya'da büyük sevinç yaşanırken uzatmalar ise tam bir şoktu. Oyuna son dakikalarda giren Sabala, 90+2. dakikada meşin yuvarlağı ağlarımıza yolladı. Letonya ile deplasmanda 1-1 berabere kalan milliler dün akşam da aynı skora imza attı. Şimdi gözler Pazar günü oynanacak Hollanda karşılaşmasına çevrildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...