Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Josef: Galatasaraylı futbolcular bile...

Josef: Galatasaraylı futbolcular bile...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Josef de Souza, Avrupa Ligi'ni kazanabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Transfer sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'nin Sao Paulo'dan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Josef de Souza, Fenerbahçe Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Çok iyi çalıştıklarını ve doğru yolda olduklarını düşündüğünü belirten Souza, “UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olabilecek kapasitemiz var. Eminim ki Avrupa'da ileri turlara kadar gideceğiz” dedi. Ligdeki şampiyonluk yarışı ile ilgili düşüncelerini de anlatan Brezilyalı futbolcu “Hepimizin de bildiği gibi şampiyonluk bizim net bir şekilde hedefimiz. Sahip olduğumuz hoca ile birlikte hedefe kesinlikle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

BARONI VE SANTOS ETKİLİ OLMUŞ

Fenerbahçe'ye gelmeden önce sarı-lacivertli takımla ilgili olumlu referanslar edindiğini dile getiren De Souza, şunları kaydetti:

“Menajerim, Cristian Baroni ve Andre Santos'un da menajeri ve Fenerbahçe'yi daha önceki yıllarda aramızda hep konuşurduk. Fenerbahçe'nin büyüklüğünden, ne kadar çok kupa kazanan bir kulüp olduğundan bahsederdik. Aynı zamanda Alex de Souza, Fenerbahçe'de uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcu. Fenerbahçe'nin teklifini duyduğum anda ikinci defa düşünmedim. Bana kupalar kazanma fırsat sunacak ve beni büyük bir kulübe geldiğim hissine sokacak bir takıma geldim.”

TARAFTARA MESAJ

Fenerbahçe taraftarına bir mesajının olup olmadığı sorusu üzerine ise 26 yaşındaki futbolcu, şu açıklamada bulundu:

“Galatasaray'da oynayan futbolcular bile Fenerbahçe taraftarı hakkında bana çok övgü dolu sözler söylemişlerdi. Bugün de görüyorum ki, Fenerbahçe taraftarı çok tutkulu ve takımlarına aşırı bağlılar. Hep derler 'Brezilya taraftarı çok tutkulu' diye ama Fenerbahçe'ye geldiğimde fikrim değişti. Esas tutku Fenerbahçe taraftarında var.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...