Volkan Demirel'den Fatih Terim'e jet yalanlama

Volkan Demirel'den Fatih Terim'e jet yalanlama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Terim'in sözlerinin aksine Kazakistan maçı sonrası aranmadığı ifade etti

Letonya beraberliğinin ardından kaleyi Volkan Babacan'ın koruması eleştirilirken, Fatih Terim'in “Volkan Demirel'i neden çağırmadınız?” sorusuna, “Volkan bana 'Ne olur hocam beni bir daha çağırma' dedi. Siz de bunu bilmenize rağmen hâlâ soruyorsunuz. Volkan hizmetini etmiştir” cevabı vermesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Terim'in bu sözleri üzerine Kazakistan maçı başlarken henüz yaşını doldurmamış kızına edilen küfürler nedeniyle Arena'yı terk eden Volkan Demirel'e yeni bir linç girişimi daha başlamıştı ki, Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi sessizliğini bozdu. 
Kazak maçında yaşananlardan sonra kendisini ne Terim'in ne de başka bir TFF yetkilisinin aramadığını söyleyen Volkan, “Ben ömrüm yettiğince Milli Takım'a hizmet ederim. Ay-yıldızlı forma tüm arkadaşlarım gibi benim için de kutsaldır. Kazakistan maçında bir tatsızlık yaşanmıştı. Sonrasında konuşan çoktu ama beni ne arayan ne soran oldu. Ancak bu benim Milli Takım'ı bıraktığım anlamına gelmesin. Ben ne zaman çağırılsam koşa koşa giderim. Gücüm oldukça, ömrüm yettikçe milli forma için elimden geleni yaparım” ifadesini kullandı. Milli Takım'ın zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Volkan, “Her Türk evladı gibi ben de canı gönülden Milli Takım'ın başarısını istiyorum” dedi. > M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...