Dikkat Başakşehir!

Dikkat Başakşehir!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Kapalı bir savunmaya karşı mücadele edeceğiz. Son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadan 3 puana ulaşabiliriz” dedi

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehirspor karşılaşması öncesi futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Başakşehir'in geçen sezonun en flaş ekipleri arasında yer almasına rağmen bu sezona istediği gibi başlayamadığını belirten tecrübeli hoca, dikkatli olunmasını istedi. Turuncu-lacivertli ekibin Beşiktaş karşısında alacağı bir galibiyetle çıkış yakalamak istediğini vurgulayan Şenol Güneş, hafta sonu oynanacak karşılaşmayla birlikte yoğun bir fikstüre gireceklerini ifade etti. Başakşehir'i savunma anlayışı ön planda bir ekip olarak tanımlayan tecrübeli teknik adam oyuncularından sabırlı olmasını ve panik yapmamaları konusunda uyardı. Güneş'in, "Kapalı bir savunmaya karşı mücadele edeceğiz. Son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmamamız gerekiyor. Hızlı kontra ataklarla gol arayacakları için oyunun savunma yönünde de dikkatli olmalısınız. Maçın başında gol bulabilirsek rahatlarız ama gol gecikirse de oyun disiplinine sadık kalmalıyız" ifadelerini kullandı.
Öncelik kanatlarda
Başakşehir'i yıkmak için bireysel yetenekleri ön planda olan Quaresma, Gökhan Töre, Sosa gibi isimlerin inisiyatif alması gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, siyah-beyazlıları kanat organizasyonları üzerinde çalıştırdı. Şenol Güneş ayrıca futbolcularını bu sezon 4 gol atan Başakşehir'in 2 golünde imzası olan Visca konusunda da uyardı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...