Nazar değdi!

Nazar değdi!

SPOR Haberleri

Önce Alves sakatlandıı, ardından Ba da revirlik oldu. Son darbe Kjaer'den geldi.Kasımpaşa maçı öncesi elinde Kadlec ve Hakan kalan Pereira, Topal'a sarıldı

M. Emin ULUÇ
Bu sezon üç kulvarda başarı hedefleyen Fenerbahçe yabancı kontenjanındaki değişikliğin de etkisiyle transferde fırtına gibi esmiş. İki farklı 11 oluşturacak geniş bir kadro kurmuştu. Ancak Avrupa Ligi'nde gruplara kalan, ligde zirveye kurulan sarı-lacivertlilere nazar değdi. Rize deplasmanında Bruno Alves sakatlandı. Antalya karşılaşmasında ise Abdoulaye Ba'nın kasığında yırtık oluştu. Kasımpaşa maçı öncesi Fenerbahçe'ye son darbe Simon Kjaer'den geldi. Danimarka'nın Ermenistan'la oynadığı Euro 2016 Grup Eleme mücadelesinde sakatlanan tecrübeli oyuncunun 1 ay formasından uzak kalacağı belirtildi. Sağ üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı olan Alves, kasığında yırtık olan Ba, ayak bileğinde bağ kopması, ekleminde yırtılma, kanama ve ödem olan Kjaer yoğun tedaviye alındı.
Şener'de de sıkıntı var
Stoperlerden üst üste gelen darbeler yetmezmiş gibi, Gökhan Gönül'ün sakatlığında sağ bekin alternatifsiz ismi olan Şener Özbayraklı da Milli Takım'dan sıkıntılı döndü. Adalesinde ağrı olmasına rağmen Hollanda maçında fedakârca mücadele eden Şener'in ağrılarının devam ettiği, buna rağmen Kasımpaşa karşısında arkadaşlarını yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Şener'in üzerine titreyen Vitor Pereira'nın stoper krizine ise farklı bir çözüm düşündüğü belirtildi. Elinde Kadlec ve genç Hakan kalan Portekizli'nin eğer Alves'de bir düzelme olmaması halinde, Çek savunmacının yanına Mehmet Topal'ı çekmeyi planladığı, bu nedenle orta alanda da değişiklik yapacağı ifade edildi. Savunmanın göbeğinde Kadlec-Topal ikilisinin görev alması halinde, ön liberoda Josef'e Ozan Tufan'ın eşlik etmesi bekleniyor. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...