'Kayıp istemiyorum'

'Kayıp istemiyorum'

SPOR Haberleri

Trabzon'un hocası, “Milli aralar sonrası sürpriz sonuçlar yaşanabilir. Size güveniyorum. 3 puana ulaşacağınıza eminim” dedi

Süper Lig'de oynadığı üç karşılaşmada 7 puan elde etmeyi başaran Trabzonspor gözünü Kayserispor'a dikti. Bordo-mavili ekip, dün Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde çalıştı. Antrenmana milli oyuncular Okay Yokuşlu, Erkan Zengin, Mbia ve Alvarado'nun katılmadı, Bourceanu ile hasta olan Marin ise salonda çalıştı. Ümit Milli Futbol Takımı'nın, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda ile yaptığı maçta sakatlanan Okay'ın durumunun, yapılacak kontrollerden sonra açıklanacağı kaydedildi. Yağmur altında geçen antrenmanda futbolcular, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.
Beklentiye cevap vermeliyiz
Teknik Direktör Şota, futbolcularıyla yaptığı toplantıda Kayserispor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Milli aralardan sonra sürpriz kayıplar yaşanabilir. Ben size güveniyorum. Üç maçta yakaladığınız çizgiyi bozmadan istenen galibiyeti alacağınıza inanıyorum. Tarih yazmak sizin elinizde. Taraftarımızın şampiyonluk beklentisine cevap vermeliyiz” açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...