Nani: Tek amacım Fenerbahçe

Nani: Tek amacım Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Nani, tek amacının Fenerbahçe'ye katkı sağlamak olduğunu söyledi

Kendisinden beklenen patlamayı attığı iki golle Antalyaspor maçında gerçekleştiren Luis Nani, tek amacının Fenerbahçe'ye katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. FB TV'ye konuşan tecrübeli futbolcu, "İlk günden itibaren takıma yardımcı olmak için uğraşıyorum. Belki istatistik anlamında beklenen golleri, asistleri Antalyaspor maçına kadar yapamadım ama motivasyonumu hep üst düzeyde tuttum. Bir an gelir ve istedikleriniz olmaya başlar. Ve öyle de oldu. Geçtiğimiz karşılaşmada verdiğim katkıdan dolayı mutluyum" diye konuştu. 


DİEGO RİBAS DA SAKATLANDI


Kendisi için takımın kazanmasının ve başarıya ulaşmasının ilk planda olduğunu dile getiren Nani, Kasımpaşa karşılaşması hakkında da şu yorumu yaptı: "Bu ligde kolay maç yok. Özellikle deplasmanda oynuyorsanız işler biraz daha zorlaşıyor. Takımın kendisine güveni ve inancı tam. Sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." Bu arada dün yapılan idmanda sağ kasığında ağrı hisseden Diego Ribas antrenmanı yarıda bıraktı. İlk kontrollerde Brezilyalı yıldızda yırtık tesbit edildiği ve Diego'nun Kasımpaşa maçında oynamayacağı bildirildi. 


RAKAMLARIN EFENDİSİ NANİ!


Luis Nani, geride kalan üç haftalık periyotta; gol şut, orta ve pas gibi temel istatistiklerde Fenerbahçe'nin en iyisi olmayı başardı


Van Persie ile birlikte F.Bahçe'nin iki yıldız transferinden birisi olan Luis Nani, kısa sürede istatistiklerde adını zirveye yazdırmasını bildi. Antalya filelerini iki kez havalandıran Portekizli yıldız, takımın en golcü ismi olurken 10 kez ile en çok şut atan, 4 kez ile de en çok isabet sağlayan ismi durumunda. Nani'nin lider olduğu diğer istatistikler şöyle; Rakip ceza sahasına orta: 14, İsabetli pas: 143, Topla buluşma: 211. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...