Nani, Kasımpaşa'yı gözüne kestirdi

Nani, Kasımpaşa'yı gözüne kestirdi

SPOR Haberleri

Portekizli yıldız Nani, Kasımpaşa'yı da yenip galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtirken “Amacımız takımı sürekli zirvede tutmak” dedi.

Antalya maçında attığı gollerle zaferin mimarı olan Portekizli yıldız Luis Nani, zorlu Kasımpaşa deplasmanı öncesinde de taraftarların yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu. Ligde kolay maç olmadığını, özellikle deplasmanların daha zorlu olduğunu itiraf eden Nani, “Ancak biz de takım olarak kendimize güveniyoruz. Hedefimiz 3 puan ve bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Fenerbahçe'nin her zaman zirveye oynadığını belirten Portekizli, “Biz de futbolcu grubu olarak bunu başarmaya çalışıyoruz. Hep ilk sırada olmak, bu şekilde devam etmek istiyoruz” ifadesini kullandı. Uyum sürecini aştığını söyleyen yıldız oyuncu, kişisel performansının artmasından duyduğu memnuniyeti saklamazken, “Önemli olan takımın başarısı” vurgusunu yaptı. 

Motivasyonum yüksek

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri motivasyonunun yüksek olduğunu ifade eden Luis Nani, “İlk andan beri takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Bu her zaman da böyle olacak. Belki istatistik anlamında beklenen golleri, asistleri yapamadım, Antalya maçına kadar taraftarın beklentilerini karşılayamadım. Ama moralimi hiç bozmadım. Bunun bir gün gerçekleşeceğini bilerek mücadele ettim ve öyle de oldu. Son maçta sağladığım katkıdan dolayı çok mutluyum” dedi. EURO 2016 elemelerinde I Grubu lideri olan Portekiz'in durumunu da değerlendiren Nani, “Finallere gitmek için önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeyi çok istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

O BİR KAZANAN!

Antalya maçını son saniyede çevirerek farkını ortaya koyan Nani için yapılan güzellemelerden bazıları şöyle: 
- O bir kazanan. Topa her yakın olduğu zaman bir şey olabileceğini hissedersiniz. (Sir Alex Ferguson) 
- Nani'nin büyük bir potansiyeli var, ne isterse yapabileceği. (Rio Ferdinand)
- O, Quaresma ile birlikte beraber oynadığım en yetenekli oyuncu. (Ronaldo)
- Şimdiye kadar bildiğiniz futbolcuları unutun. (Roy Keane)
- Kesinlikle bu takımın yıldızı ben değilim Nani. (Rooney)
- Yıldız olarak geldim ama Nani'nin varlığını düşünemedim (Obertan)


M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...