Topal, Pereıra'yı fethetti

Topal, Pereıra'yı fethetti

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçında stoperde görev yapan Topal, Pereira'nın gönlünü fethetti.

Mehmet Topal ile Vitor Pereira arasındaki buzlar eridi. Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde "Bu takımda 1.5 dünya yıldızı var" diyerek Topal'ı en kaliteli isim olarak gösteren Pereira, sonraki haftalarda tecrübeli oyuncuyu yedek soyundurunca ikili arasında gerginlik yaşanmıştı. Ancak Kasımpaşa maçında stoperde görev yapan Topal, Pereira'nın gönlünü fethetti. "İşte benim aradığım stoper" diyerek Mehmet'i öven Pereira, "Futbol zekan, kademe anlayışın, topu oyuna sokman hepsi mükemmeldi. Ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdin" sözleriyle yıldız oyuncuya teşekkür etti. 

Son 5'te coşuyor
Bu sezon 4 lig maçında 6 gol kaydeden Fenerbahçe, özellikle devre sonlarında coşuyor. İlk yarının son 5 dakikasında 4 gol kaydeden sarı-lacivertliler, 1 golü de 90+6'da ağlara yolladı. Bu arada Fenerbahçe'nin 8 resmi maçta attığı 10 golden 8'i yeni transferlerin imzasını taşırken, 1 gol Sow'dan, 1 gol de rakibin kendi kalesine atmasında geldi.

Fernandao'ya uyarı
Fenerbahçe'nin bu sezon kaydettiği 10 golün 3'üne imza atarak en skorer oyuncu unvanını ele geçiren Fernandao'ya uyarı geldi. Vitor Pereira, son iki maçta sessiz kalan sambacıyla yaptığı özel görüşmede, "Senden daha fazla sorumluluk almanı ve gol vuruşlarını arttırmanı istiyorum. Temponu yükseltmen gerek" ikazında bulundu.

Alves bileniyor
Sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Alves takımla çalışmalara başladı. Molde maçında forma giymek için Pereira'yla görüşen Portekizli, "Artık oynamak istiyorum" derken tecrübeli çalıştırıcının bu konudaki kararını maç günü vereceği öğrenildi. Alves'in sakatlık riski olması halinde Pereira yine Mehmet Topal'ı stoperde kullanacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...