Bir zamanlar aslandı

Bir zamanlar aslandı

SPOR Haberleri

Atletico Madrid karşısında özellikle ilk 45 dakikada aciz durumlara düşen Cimbom, Griezmann'ın iki golüne engel olamadı.

HÜSEYİN?EROĞUL
Hamza Hamzaoğlu'nun riskli tercihleriyle Atletico Madrid'in karşısına çıkan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladı. Sol bekte aradığı istikrarı sezon başından beri tutturamayan sarı-kırmızılı ekip, oyunun kontrolünü yavaş yavaş ele almaya başlayan rakibi karşısında ileri çıkmakta güçlük çekti. Kanatlardan hızlı hücumlarla Galatasaray kalesine yüklenen Atletico Madrid 18'de Griezmann'la golü buldu. Koke'nin sağdan ortaladığı topu ayağının içiyle filelere gönderen golcü oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından baskıyı iyice kabullenen sarı-kırmızılı ekip, 21'de Saul'un uzaktan şutuyla tehlike yaşasa da 2 dakika sonra Semih'in kafa vuruşuyla ilk kez rakibinin üstüne gitmeyi başardı. 25'te sahneye bir kez daha Griezmann çıktı. Koke'nin bir kez daha sağdan ortaladığı topu arka direkte Godin, Griezmann'ın önüne indirdi, Fransız futbolcu da topu kaleye yuvarlayarak skoru 2-0'a taşıdı. Sneijder'in uzaktan şutuyla şansını deneyen Galatasaray, 32'de Emre-Umut değişikliği yaparak hücum gücünü arttırmaya çalıştı. Son dakikalarda Umut ve Denayer'in kafa vuruşlarıyla gole yaklaşan sarı-kırmızılı ekip soyunma odasına 2-0 geride gitti.
İkinci yarı daha iyiydi ama…
İkinci yarıya Sabri-Yasin değişikliğiyle başlayan Galatasaray, hamlesinin karşılığını almaya başladı. İlk devreye oranla hücumda daha etkili olan ve Atletico Madrid savunmasına stres yaşatan sarı-kırmızılı ekip ilk tehlikesini 51'de Podolski ile yaşadı ancak Alman oyuncunun müsait pozisyondaki şutu dışarı çıktı. İspanyolların üzerinde baskı kurmaya başlayan Galatasaray, arkada boşluklar vermeye başladı ancak Martinez 57'de bencil oynamayı tercih edince Muslera farkın açılmasına izin vermedi. 1 dakika sonra Selçuk'un uzaktan şutuyla bir kez daha gole yaklaşan sarı-kırmızılıların baskısı Diego Simone'yi Martinez-Torres, Vietto-Gabi değişikliklerine mecbur bıraktı. Son yarım saate girilirken baskısını arttırmaya başlayan ve İspanyol ekibinin çıkmasına izin vermeyen Galatasaray, önce Umut'la ardından topa vurmak yerine yere düşmeyi tercih eden Podolski ile iki net fırsattan yararlanamayınca karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...