Carole komedisi! Bunu yaptı...

Carole komedisi! Bunu yaptı...

SPOR Haberleri

Lionel Carole dün geceki performansı ile taraftarı çılgına çevirdi. İkinci golün faturasını Fransız sol bek üstlendi!

Galatasaray'da tartışılan bölgelerden biri de sol bek... Scout ekibinin önerisiyle transfer edilen Lionel Carole, sezon başındaki görüntüsüyle gelecek adına umut saçmıştı... Fransız bekin performansından memnun kalan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kendisinin yerini dolduracağını düşünerek Telles'in Inter'e kiralanmasına izin vermişti... Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı!.. Carole ilk büyük maçında takımını yaktı.
 
SNEİJDER'LA FREKANSI UYMADI!
Ofansif anlamda Atletico'nun sağ beki Juanfran ve sağ açıktaki Vietto karşısında ileriye çıkmakta zorlanan Carole, savunmada da 'error' verdi. Önünde oynayan Wesley Sneijder'la uyum sorunu yaşayan Fransız bek, Juanfran ve Vietto ikilisine karşı yetersiz kaldı. Ancak 24. dakikada yaptığı inanılmaz hata G.Saray'a pahalıya patladı. Carole önünde bulunan topa dokunmazken, meşin yuvarlak çizgiyi geçtiğinde pozisyonun korner olduğunu anladı. Ancak iş işten geçmişti...
 
İKİ GOLDE ONUN KANADINDAN GELDİ
Korner atışı kullanan A.Madrid'in atağında önce savunmamızın uzaklaştırdığı top, daha sonra gol olarak tabelaya yansıdı. Koke'nin ortasında Godin, Denayer'e rağmen topu kafayla indirdi, kale dibinde boş pozisyonda bulunan Griezmann ağları havalandırdı. Bu gol, G.Saraylı oyuncuları tamamen demoralize etti. G.Saray'ın yediği birinci gol de Carole'un kanadından gelirken; Fransız bek performansı ile büyük hayal kırıklığı yarattı.
 
PODOLSKİ BU NEYİN NESİ!
Alman Milli Takımı'nda Dünya Kupası kaldıran, birçok üst düzey uluslararası maçta forma giyen Podolski yaptığı amatörce hareketle herkesi hayrete düşürdü. 68'de Burak soldan ceza alanında müsait durumda bulunan Podolski'ye topu açtı. Herkes Alman oyuncudan müthiş bir füze beklerken, komik videolara girecek bir an yaşandı. Ayağı çime takılan Podolski, yüzü koyun yere kapaklandı. Bu duruma kendi de şaşıran ve çimleri yumruklayan Poldi, pozisyonun hemen ardından oyundan alındı.
 
TEK KAZANÇ DENAYER
G.Saray'ın Manchester City'den kiraladığı Jason Denayer, Sarı-Kırmızılı forma altındaki ilk maçında göz doldurdu. Savunmada tüm enerjisini harcayan ve arkadaşlarının açıklarını kapatmaya çalışan Belçikalı stoper, hücumda da kendisini gösterdi. İlk yarıdaki kafa vuruşunda top az farkla auta giderken, ikinci devrede Podolski'ye şık bir pas verdi. Ancak Alman futbolcunun müsait durumdaki vuruşunda top dışarı gitti. Performansı ile gelecek adına umut veren Denayer, 11'e göz kırptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...