Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Ekici: Kazanmaya devam edeceğiz

Mehmet Ekici: Kazanmaya devam edeceğiz

SPOR Haberleri

Bordo-mavili oyuncu, “Kazanma alışkanlığımız sürmeli. Güçlü bir kadromuz var. Kimseden korkmuyoruz” dedi

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici, Galatasaray karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Bordo-mavili futbolcu, Kayserispor galibiyetiyle zirveyi ne kadar istediklerini bir kez daha ortaya koyduklarını söyleyerek, “Galatasaray karşısında da serimizi devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e yenilmiş olabilir. Bu maçın havası farklı olacak. Kazanmak istiyoruz” diye konuştu. Mehmet Ekici, Süper Lig'de önemli yıldızların oynamaya başladığını da dile getirerek, “Biz de güçlü bir kadroya sahibiz. Rakiplerimizden korkmuyoruz. Türkiye ligi, Almanya'daki ligden daha zor. Bireysel mücadelenin daha yoğun olduğu bir lig” açıklamasında bulundu.
'Her maç final'
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, G.Saray'la oynayacakları maçın kendileri için bir final niteliği taşıdığını söyledi. Güney, “Trabzonspor her maçını kazanmak için sahaya çıkar. Bizim için her maç final gibi. Taraftarımızın desteğini arkamıza alarak 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Bu maçta futbolcularımız kadar taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor”?dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...