Çember daralıyor

Çember daralıyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor deplasmanında kötü bir sonuç alınması halinde sarı-kırmızılıların hocası koltuğunu kaybedebilir

Şampiyonlar Ligi ilk karşılaşmasında Arena'da alınan Atletico Madrid yenilgisi, Galatasaray'da taşları yerinden oynattı. Sarı-kırmızılı tribünler maç sonunda başta Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet ederken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na da tepki göstermişti. İspanyol rakibinden çekinen ve bu nedenle sahaya defansif bir kurguyla çıkan Hamzaoğlu, Hakan Balta'yı ön liberoya koymuş, ligde şans tanımadığı Emre Çolak'a da forma vermişti. Süper Lig'de tekleyen ve son olarak da Avrupa'ya mağlubiyetle başlayan Hamzaoğlu'nun bu performansı yönetimi de düşündürmeye başladı. Geçen sezon 3 kupa birden alarak tarihe geçen sarı-kırmızılıların hocasının camiaya üst üste yaşattığı kötü sonuçların ardından koltuğu da sallanmaya başladı. Camiada cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Trabzonspor deplasmanında bir yenilgi alınması halinde Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime istifasını sunabileceği dedikoduları artmaya başladı.
“Gerekirse bırakırım” demişti
Sarı-kırmızılıların hocası geçtiğimiz sezon “Galatasaray'a zarar vermeye başladığımızı gördüğümüz an istifa ederiz. Nasıl geldiysek, gitmesini de biliriz” açıklamasını yapmıştı. Atletico Madrid maçı sonrası birçok kesim tarafından ağır şekilde eleştirilen Hamzaoğlu'yla ilgili en ilginç tespitlerden birini meslektaşı Yılmaz Vural yaptı. Vural, “Hamzaoğlu bir yönetici gibi düşünmeye çalışıyor. Bu, onun antrenörlük hayatının sonu olabilir. Bu iş iyi niyetle olmuyor. Hamza belki bunu görecek. Birkaç mağlubiyet daha alırsa neler olabileceğini de biliyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...