Fenerbahçe moral arıyor

Fenerbahçe moral arıyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftaya averajla lider giren Fenerbahçe, sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Hafta içi Norveç temsilcisi Molde'yi ağırlayan ve rakibine 3-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına kötü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Bursaspor karşısında 3 puan alarak bu yenilgiyi unutturmak isteyecek.


FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK VAR
Süper Lig'in ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alıp 10 puan toplayan ve averajla Trabzonspor'un önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe'de Bursaspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor.
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Diego Ribas, Josef de Souza ve Abdoulaye Ba'nın, Bursaspor maçında forma giymesi beklenmiyor.


MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Ozan, Markovic, Van Persie, Nani ve Fernandao 
Bursaspor: Mert, Erdem, Serdar, Sivok (Dany), Emre, Hosogai, Faty, Dzsudzsak, Jorquera, Murat ve De Sutter
Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer ise sakatlığından kurtularak takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hazır olması durumunda Danimarkalı oyuncuyu ilk 11'de oynatacak. 


4 FUTBOLCU ESKİ TAKIMINA KARŞI
Fenerbahçe'nin geçen sezon Bursaspor'da forma giyen 4 futbolcusu, eski takımına karşı mücadele edecek. 
Geçen sezon Bursaspor'da gösterdikleri performanslarla dikkati çeken Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan, yeni sezon öncesi sarı-lacivertli takıma transfer olmuşlardı. 
Teknik direktör Pereira'nın görev vermesi durumunda bu futbolcular, ilk kez eski takımlarına karşı sahaya çıkacak. 


BURSASPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde lige istediği başlangıcı yapamayan Bursaspor, Fenerbahçe karşısında İstanbul'da puan mücadelesi verecek.
Ligdeki ilk 3 maçından yenilgiyle ayrılan, geçen hafta ise konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-2 yenerek bu sezonki ilk puanlarını hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, güçlü rakibine sürpriz yapmayı hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...