Hem sert hem babacan

Hem sert hem babacan

SPOR Haberleri

Gereksiz çalımları yüzünden oyuncusunu eleştiren tecrübeli hoca, ikili sohbetlerde ise Portekizliyi "Bu takımın lideri olacaksın" diye motive ediyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ricardo Quaresma'yı kazanmak için her yolu deniyor. Tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanda gereksiz çalım attığı için azarladığı ve Başakşehir karşılaşmasında yedek bırakarak cezalandırdığı yıldız oyuncuya bazen sert yüzünü, bazen de babacan tarafını gösteriyor. Quaresma'nın takım oyununu etkileyecek hareketleri sonrasında tepkisini ortaya koyan Güneş, Skenderbeu maçı sonrasında da Portekizli yıldızın bencil oyununu eleştirmişti. Ancak ikilinin saha dışında arasının çok iyi olduğu öğrenildi. Ankara yolculuğu öncesi Güneş ve Quaresma'nın aynı masada kahvaltı yaptığı belirtilirken, tecrübeli çalıştırıcının "Beşiktaş'taki sorunlu dönemini yakından biliyorum. Şu anki halini de gözlemliyorum. İki dönem arasında çok büyük ilerleme yaşamışsın. Hırsından dolayı zaman zaman hataya yapıyorsun. Bunun önüne geçmemiz lazım. Takımın saha içindeki liderliğini üstlenmen lazım" dediği belirtildi. 
İdeal kadroya dönüyor
Gençlerbirliği kadrosunu netleştiren Şenol Güneş, başkentteki mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacak. Savunmada Beck, Rhodolfo, Ersan ve Tosic dörtlüsünü bozmayacak olan tecrübeli çalıştırıcı, Oğuzhan'ın yokluğunda da Atiba ve Necip'i görevlendirecek. Hücum hattının merkezine Skenderbeu maçının yıldızı Sosa'yı yerleştirecek olan Güneş, kanatlarda ise Gökhan Töre ve Olcay Şahan ikilisine yer verirken, forvette de son haftanın golcüsü Mario Gomez'i görevlendirecek. > Hüseyin EROĞUL

“Haydi stat 
açılışına!”
Beşiktaşlı taraftarlar, haziran ayında katıldığı bir televizyon programında "20 Eylül'de stadı bitiriyoruz" diye tarih veren Başkan Fikret Orman'a ateş püskürdü. Dün (20 Eylül) itibariyle stat inşaatının devam ettiğini hatırlatan taraftarlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "Haydi açılışa", "Beyaz yalanlar devam ediyor", "3 kere tarih verdi, biri bile tutmadı" şeklinde mesajlar yazdı. 
Hem sert hem babacan



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...