Persie ile Pereira arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Persie ile Pereira arasında soğuk rüzgarlar esiyor

SPOR Haberleri

Yıldız oyuncuya "Burada patron benim" cevabını veren Portekizli çalıştırıcı, RvP'yi Beşiktaş derbisinde de kulübede oturtacak

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'de Robin Van Persie ile Vitor Pereira arasında yaşanan gerginlik sürüyor. Yedek soyunmayı içine sindiremeyen RVP'nin oyuna girerken tepki gösterdiği hocasına maç sonrası da tavır takınması tansiyonu tırmandırdı. Hollandalı ile Portekizli birbirleriyle konuşmak bir yana, soyunma odasında yan yana dahi gelmemeye özen gösterdi. Van Persie'nin maçtan sonra, "Her anlamda hazırım. Yedek kalmaktan memnum değilim" sözlerine Pereira, "Burada patron benim, kadroya ben karar veririm" cevabını vermişti. Egosu yüksek iki karakter arasındaki bu restleşmenin nereye varacağı merak konusu olurken, buzların erimek yerine Beşiktaş maçında daha da yoğunlaşması bekleniyor. Zira Bursa karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'in performansından memnun olan Vitor Pereira, Olimpiyat Stadı'ndaki derbide de Van Persie'yi yedek soyunduracak. 
Barış elçisi Terraneo
Yaşanan bu gerginliğin takıma yansımasından korkan yönetim, Sportif Direktör Giuliano Terraneo'yu devreye soktu. İtalyan sportif direktörün hem Teknik Direktör Pereira hem de Van Persie'yle özel olarak görüşeceği, sonrasında ise ikiliyi bir araya getirerek krizi sona erdirmeye çalışacağı öğrenildi. Bugün yarın gerçekleşecek olan seri toplantılarla tansiyonu düşürmeye çalışacak olan Terraneo'nun yönetimi, "Bu tür şeyler her zaman her takımda olabilir. Fenerbahçe gibi büyük hedefleri ve yıldız oyuncuları olan bir takımda olması ise son derece normal. Bu korkulacak değil, aksine sevinilecek bir durum. Başarı arzusu takıma enerji verir. Benim işim bu hırsın krize dönüşmesini engellemek, içiniz rahat olsun" sözleriyle rahatlattığı belirtildi.
Hocaya tavır, Hasan'a tebrik!
Bursa maçında Vitor Pereira ile gerginlik yaşayan Robin van Persie tepkisini karşılaşma sonrasında da sürdürürken, kendisine galibiyet golünü attıran Hasan Ali'ye teşekkür etmeyi ihmal etmedi. RvP, "Hasan Ali çok iyi bir asist yaptı. Pasın hızını ayarlaması son derece önemliydi" sözleriyle takım arkadaşını onore etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...