Olcay: Fener'i yener lider oluruz

Olcay: Fener'i yener lider oluruz

SPOR Haberleri

Olimpiyat Stadı'nda derbi şanssızlığına son vereceklerini söyleyen yıldız oyuncu, "Çok hırslıyız. Fener'i yenip acısını çıkaracağız" dedi

Son iki sezonda oynadığı derbilerin hiçbirinden galibiyetle ayrılamayan, özellikle geçen sezon Slaven Bilic yönetiminde Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynanan maçlarda gol bile atamayan Beşiktaş'ta bütün gözler pazar gününe çevrildi. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada şeytanın bacağını kırmak isteyen siyah-beyazlı futbolcular Ankara'da alınan beraberliği unutarak derbiye konsantre olmaya başladı. Siyah-beyazlıların tecrübeli isimlerinden Olcay Şahan, derbide kendilerine yakışan bir şekilde mücadele ederek galibiyete uzanacaklarını belirterek, "Beşiktaş gibi bir takıma derbi kazanamamak yakışmıyor. Bu konuda taraftarlarımıza karşı mahcubuz. İki yıldır derbi kazanamadığımız için çok hırslıyız. Pazar günü acısını çıkaracağız. Fener'i yenip liderlik koltuğuna oturacağız" diye konuştu. 
Güneş kadroyu değiştiriyor
Gençlerbirliği maçının ilk yarısında sahaya sürdüğü kadro sebebiyle maçın ardından eleştirilen isimlerin başında gelen Teknik Direktör Şenol Güneş'in de derbiye orta saha kurgusunu değiştirerek başlamayı planladığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam dün yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir konuşma yaparak Gençlerbirliği maçında yaşanan hataları tek tek anlattı ve bunların tekrarlanmamasını istedi. Orta sahayı güçlü tutmak amacında olduğunu ancak bunun karşılığını sahada göremediğini belirten tecrübeli hoca, "En büyük hatamız rakibe yüklendiğimiz zamanlarda geride açık vermemiz oldu. Bunları toparlamak için çok efor sarf ettik ve bu da bizi yordu. Gol kaçırma hastalığımıza da bir son vermemiz lazım. Pozisyonları çok kolay harcıyoruz" diye yakındı. Güneş'in derbi hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı bütün maçların kasetlerini hazırlatarak kapsamlı bir video analiz yaptırdığı öğrenildi.
> Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...