Fenerbahçe'de gündem ne Robben, ne de İbrahimovic

Fenerbahçe'de gündem ne Robben, ne de İbrahimovic

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler kiraladığı Lazar Markovic'in bonservisinisatın almayı hedefliyor

M.EMİN ULUÇ

Bursa maçında sergilediği performansla sadece Fenerbahçe tribünlerini coşturmakla kalmayan bütün Türkiye'nin de dikkatini çeken Lazar Markovic, Fenerbahçe Yönetimi'ni harekete geçirdi. Transferin son günlerinde Liverpool'dan kiralanan 21 yaşındaki Sırp oyuncunun etkili futbolu üzerine yönetim, Sportif Direktör Giuliano Terraneo'ya “Bu işi bitir” talimatı verdi. Markovic'i satın alma opsiyonu olmadan kiralayan Fenerbahçe'nin Liverpool'la görüşmelere şimdiden başlayarak oyuncuyu 5 yıllığına renklerine katmak istediği öğrenildi. Kariyerine Partizan'da başlayan Markovic'i Benfica'daki çıkışının ardından 25 milyon avro bedelle transfer eden Liverpool'un bu transfere pek sıcak bakmadığı bilinse de sarı-lacivertlilerin şartları zorlayacağı belirtildi.
Başkan hayran kaldı
FB Yandex'den gelecek parayla Zlatan İbrahimovic, Arjen Robben, Mesut Özil gibi dünya yıldızlarını kadroya katmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi'nin önceliği Lazar Markovic'e verdiği, Terraneo'nun da geniş bir bütçeyle Liverpool'un kapısını çalacağı ifade edildi. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın genç Sırp'ın performansından son derece etkilendiği belirtilirken, “İşte bizim ihtiyacımız olan futbolcu bu. Hem tribünleri coşturuyor hem takıma katkı sağlıyor. Sadece yetenekli değil, hırslı ve çalışkan. Ayrıca henüz 21 yaşında. Markovic'i elimizde tutmak son derece önemli. Onun gibi oyuncuları kadromuzda toplayabilirsek Fenerbahçe'nin gelecek 10 yılını da garantiye almış oluruz. Paramızı yaşı geçmiş yıldızlara değil, gençlere yatırmak daha akılcı” dediği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...