HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Güneş: Motive ol, derbiyi al

Kaynak:
Güneş: Motive ol, derbiyi al

SPOR Haberleri  / 

Siyah-beyazlıların hocası, “Tek eksiğiniz büyük maçlara konsantre olamamanız. Bunu giderirsek, galibiyet gelecek” dedi

Beşiktaş'ın başında teknik direktör olarak çıkacağı ilk derbi maçını pazar günü Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olan Şenol Güneş, son 2 sezondur siyah-beyazlı takımın ezeli rakipleriyle oynadığı maçları bir bir analiz etti. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda futbolcularıyla birlikte sürekli konuşan tecrübeli çalıştırıcı, geçen sezonlardaki derbi mağlubiyetlerinin en büyük sebebinin motivasyon ve konsantrasyon eksikliği olduğunu tespit etti. Ezeli rakiplerine karşı son 2 sezondur oynanan futbola tam not veren siyah-beyazlı teknik adam, öğrencilerine karşılaşma boyunca sakin ve sabırlı olmaları konusunda da uyarılarda bulundu. Takımdaki birçok futbolcunun genç olması sebebiyle derbi maçlarında tecrübe eksikliği yaşandığını da tespit eden Güneş, savunmada takımı Rhodolfo, orta sahada Sosa ve ileri de ise Mario Gomez'e emanet ederek bir nevi tecrübe eksikliğini gidermenin planlarını yapıyor.
Çok düşünmeyin
Futbolculara yarına kadar Fenerbahçe maçını düşünmemeleri ve kendilerini sadece antrenmana vermeleri gerektiğini de vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Size güveniyorum. İstenen sonucu alarak, üzerinizdeki derbi şanssızlığınızı atacaksınız” şeklinde konuştu.


En yakın dostum aşçı 
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Mario Gomez, Avrupa Ligi'nin resmi facebook sayfasında düzenlenen soru cevap etkinliğine katıldı. Gomez, "Beşiktaş'taki en yakın arkadaşın kim?" sorusunu "Şu an en çok aşçıbaşımız Recep Akkoyun'u seviyorum" şeklinde cevapladı.



SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...