Derbi öncesi büyük panik!

Derbi öncesi büyük panik!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbiye konuk takımın taraftarları alınmayacak.

Dört büyükler arasında deplasman yasağı bu sezon da uygulanıyor. Sosyal medyada bu yönde ilginç iddialar var. Beşiktaş'ta biletlere fazla ilgi göstermemesinden faydalanmak isteyen bazı Fenerbahçe taraftarların maça girmek istediği ileri sürülüyor.


TARAFTARLAR ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NA HİÇ ISINAMADI


İnönü Stadı'nın yıkılıp Vodafone Arena inşaatının başlaması ile beraber mecburen Atatürk Olimpiyat Stadı'na taşınan Beşiktaş iki sezonda seyirci açısından büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sezon oynanan Şampiyonlar Ligi play-off maçı olan Arsenal ve Uefa Avrupa Ligi'nde Liverpool ve Brugge maçları haricinde hiç bir maçta dolmayan Olimpiyat Stadı Fenerbahçe maçında da dolacak gibi görünmüyor.


Yarın ki maç için 15 bin civarında olan bilet satışı kombinelerle birleştiğinde 30 bin seyirciye ulaşıyor. Son iki günde yapılacak satışlarla Fenerbahçe maçının 40-45 bin arası bir seyirciye oynanması öngörülüyor.


Beşiktaş yönetimi ise geçen sezon olduğu gibi bu sezon da resmi internet sitesi ve sosyal medya aracılığı ile taraftara sürekli olarak stada gelmeleri için çağrıda bulunuyor.


İNŞALLAH OLMAZ


Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ürkmezgil. "Fenerbahçe taraftarının böyle bir olay içine gireceğini düşünmüyorum. Bu olay olursa tatsızlıklar olabilir. İnşallah olmaz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...