Emmanuel Emenike patladı

Emmanuel Emenike patladı

SPOR Haberleri

Al Wahda ağlarını da sallayan Emenike, geçen sezon Fenerbahçe'de 35 maçta attığı 5 gole, bu sezon 5 karşılaşmada ulaştı.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutan Emmenuel Emenike gollerine aralıksız devam ediyor. Al Ain takımının dün gece Al Wahda ile deplasmanda karşılaştığı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldığı karşılaşmada Nijeryalı oyuncu takımının tek golünü atan isim oldu. 
 
Ligde 4 maç sonunda 9 puanla ikinci sırada bulunan Al Ain'in formasını 3 maçta giyen 28 yaşındaki forvet, bu maçlarda 3 gol kaydetti. Al Ain'in Al Nasr'ı 4-2 mağlup ettiği Arap Körfez Kupası'nda da 2 gol atan Emenike toplamda 5 gole ulaştı. 
 
5 maçta 5 gol attı 
 
Yıldız forvet böylece Fenerbahçe'deki durgunluğu üzerinden attığını gösterdi. Emmanuel Emenike geçtiğimiz sezonu 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 golle tamamlamış ancak bu gol rakamına 35 maçta ulaşmıştı. Emenike bu sezon ise 5 maçta 5 gol attı ve maç başına 1 gol ortalaması yakaladı. 
 
Saçlarıyla ilgi topladı 
 
Öte yandan yıldız futbolcu yeni stiliyle de ilgi topladı. Dün geceki Al Wahda maçına yeni saç kesimiyle çıkan Emenike, performansıyla olduğu kadar, tarzıyla da iddialı olduğunu ortaya koydu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...