Gomez iddialı: 'Galatasaray'ı da yeneriz'

Gomez iddialı: 'Galatasaray'ı da yeneriz'

SPOR Haberleri

Mario Gomez, maçın ardından yaptığı açıklamada herkesi yenebileceklerini söyledi ve "Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil" dedi.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren oyuncuların başında gelen Mario Gomez, maçın ardından yaptığı açıklamada herkesi yenebileceklerini söyledi ve "Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil" dedi. İşte Gomez'in açıklamaları:
"Gerçekten çok yoğun bir maç oldu. Hem fiziksel hem de duygusal olarak... Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyun 2-2'ye gelince çok zor hale geldi. Oradan dönmek kolay değildir, fiziksel olarak çok yıpratır. Ama biz yine devam ettik, sonucunda da kazandık. Şampiyon oyuncular gibi el ele tutuştuk ve kazandık.


Herkesi yenebiliriz. Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil. Bu tip maçlarda taraftarların desteğiyle çok iyi işler yapabiliriz. Bugün futbol anlamında çok iyi bir oyun ortaya çıktı. İki takım oyuncuları da savaştı. Maçtan sonra da büyük bir saygı çerçevesinde futbolcular el sıkıştı, bu gerçekten güzeldi."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...