Bursaspor evinde Eskişehirspor'u mağlup etti

Bursaspor evinde Eskişehirspor'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlı ekip ilk yarısı golsüz biten maçta Necid ve Faty'nin golleriyle Es Es'i yıktı. Çok önemli bir galibiyet elde etti

Süper Lig'de tatsız bir sezon yaşayan Bursaspor evinde Eskişehirspor'u yenerek moral buldu: 1-0. 17. dakikada Aziz Eraltay'ın sert vuruşu az farkla aut oldu. 24'te bu defa Stoch füze gönderdi bu da sonuçsuzdu. 29'daki Gekas patentli şutu kaleci Mert Günok ayaklarıyla kornere gönderdi. 5 dakika sonrasında bu defa Özgür Çek'in bazukasında Mert yine başarılıydı. 39'daki Dzsudzsak'ın vuruşu direği sıyırınca ilk yarı golsüz bitti. 47'deki Gekas'ın yarım volesinde top üst ağlarda kaldı. 60. dakikada Necid'in Özgür'ün müdahalesine rağmen dokunduğu top kalenin üzerinden autu boyladı. Timsahlar baskısını yavaş yavaş arttırmaya başladı. 63. dakikada Faty'nin denemesi sonuçsuz kaldı. Bursaspor 84. dakikada aradığı golü buldu. Ricardo Faty'nin ceza yayının sol tarafından ortasında altıpasın gerisinde Tomas Necid topla buluştu. Bu futbolcunun bekletmeden sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruşta top ağlarla buluştu: 1-0. 90. dakikada Timsah farkı ikiye çıkardı. Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına Balazs Dzsudzsak geçti. Macar oyuncunun ortasına penaltı noktasının sağ tarafından Ricardo Faty iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve kaleci Ruud Boffin'i solundan avladı: 2-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor karşılaşmadan iki farklı net bir galibiyet, üç puan ve moralle ayrıldı.  

Bursaspor evinde Eskişehirspor'u mağlup etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...