Quaresma: Sporting için zor bir gece olacak

Quaresma: Sporting için zor bir gece olacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Sporting Lizbon maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Ricardo Quaresma hafta sonu oynadıkları Fenerbahçe derbisi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sporting Lizbon karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Çok kaliteli bir takıma sahip olduklarının altını çizen tecrübeli isim, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Sporting Lizbon için zor bir gece olacağını söyledi.

Derbi sonrası Portekiz basınına konuşan Quaresma, Türkiye'ye geri döndüğü için  mutlu olduğunu söylerken, "Beşiktaş  formasını yeniden giymek bana gurur veriyor. Türkiye'de kendimi evimde gibi hissediyorum. Bana burada gösterilen sevgiye karşılık vermek istiyorum" şeklinde konuştu.
 
Perşembe günü oynanacak Sporting Lizbon maçının zor geçeceğini belirten Portekizli oyuncu, "Beşiktaş çok kaliteli oyunculara sahip. Kendi sahasında çok iyi oynayan bir takımız. Sporting için çok zor bir gece olacak. Ben de heyecanla Perşembe akşamını bekliyorum. Hocam bana görev verirse sahaya çıkar ve ellimden geleni yaparım" diye konuştu.

Kaynak : Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...