Garanti mi aldı?
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu takımın dünkü idmanını izlerken basına çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Kaydet
|
Paralelin derdi Yıldırım değil
Hacıosmanoğlu devamla, Burada paralel kumpastan kimse bahsetmesin. Türkiye'de bir paralel örgüt var; ama o örgüt dış güçlerin maşası olarak kullanılan, ülkenin üzerine yapılan bir çalışmanın ürünü. Onların derdi spor sahalarına inmek değil, onların derdi çok daha farklı. Bu ülkenin büyümesini, güçlenmesini engellemek için kullanılan bir örgüt. Bu kulüp başkanına kumpas kuracak kadar basit değil derken, Bu söylemler kimseyi kurtarmayacak. Sportif olarak nasıl o kadar ceza almışlarsa oradaki süreç bittikten sonra önümüzdeki günlerde çok daha farklı girişimlerimiz olacak. Hukukçu arkadaşlarımız çalışıyor. Sadece CAS ve FIFA'da değil farklı yerlerde de girişimlerimiz olacak şeklinde konuştu.
G.Saray'a yenilince sevindiler
Hacıosmanoğlu kulübün zarar görmesini isteyenlerin içlerinde olduğunu söyleyerek, Trabzon'a kendinden çok zarar veren hiçbir unsur yok. Dış düşmanlarıyla biz mücadele ederiz. Bunu söyleyince de 'camiayı bölüyor' diyorlar. Ben maça gitmedim. Galatasaray maçında takım yenildiği zaman protokol tribününde sevinenler vardı. Bunu bana arkadaşlarım söylüyor. Yönetimdeki arkadaşlarım değil. Orada maçı seyreden Trabzonspor'un değerleri söylüyor şeklinde konuştu.
Onur Kıvrak kulübeye mi?
Trabzonspor'da Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin ardından Teknik Direktör Şota Arveladze kadroyu değiştirmeye hazırlanıyor. Son haftalarda yediği hatalı gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Onur'un yerine kaleye Kostarika'lı Esteban'ı geçmesi beklenirken, sarı kart cezalısı M'Bia'nın yerine ise Medjani'nin forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
