Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım: Cüneyt Çakır hakem değil

Yıldırım: Cüneyt Çakır hakem değil

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı, “Beşiktaş maçında Halis Özkahya takımı katletti. Cüneyt Çakır, G.Saray maçında Trabzon'un mağlup olmasını sağladı” dedi

Beşiktaş derbisi sonrası hakemlerin kötü yönetimiyle çileden çıkan Fenerbahçe camiası sesini yükseltti. Mahmut Uslu'nun maç bitiminde yaptığı açıklamaların yankıları sürerken, Başkan Aziz Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında eleştirinin dozunu arttırdı. TFF, MHK ve hakemleri hedef alan Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe'nin hakkı yendi diye konuşmuyorum. Sadece bir iki kulüp korunmaya çalışılıyor, diğer hepsinde hakem hataları var. Cüneyt Çakır'ın hakem olmadığını iddia ediyorum. Trabzonspor'un en azından berabere kalması gerektiği maçta mağlup olmasını sağladı” dedi. “Burada üçüncü sınıf futbolculara hakemlik yaparsınız. Yarın Van Persie,  Nani, Diego, Sneijder, Eto'o olmaz” yorumunda bulunan Yıldırım, “Üçüncü sınıf futbolcularla oynadığımız için tribünler zevk almaz. TFF hangi ligi yönettiğinin farkına varmaz ve hakemlerin hepsinin değeri olmaz. Kaşarlanmış hakemlerle bu iş yürümez. Saha komiseri oyuncunun kolundan tutamaz. Böyle bir yetkisi de hakkı da yok. Komiserin parasını ben ödüyorum, bundan sonra ödemeyeceğimi TFF'ye bildirdim. Sakatlıktan yeni çıkan bir oyuncu gidip betonun üzerinde bir ısınma yapamaz” çıkışını yaptı. Hakemlerle ilgili gençleştirmenin korkmadan yapılması gerektiğini dile getiren Yıldırım, “Ali Palabıyık'ı bizim maçı idare etti. Beşiktaş ve Galatasaray maçları da idare etti o zaman derbi de idare edebilir. Aynısı Mete  Kalkavan için de geçerli” dedi.
Ya temizlersiniz ya da…
Aziz Yıldırım, derbinin hakemi Halis Özkahya'yla ilgili  kafasında soru işaretleri bulunduğunu belirterek, “Markovic'e arkadan tekme  atıldığı halde görmemezlikten geldi. Bazı yazarlar hakem “dağıldı” diyor. Öyle olsa bizim lehimize de hata yapması lazımdı. Demek ki dağılmadı. Sahaya çıkış fikri neyse, o fikrinde devam etti. Halis Özkahya, Fenerbahçe'yi katletmiştir” ifadesini kullandı. Yıldırım, “70 milyon avroya yakın harcama yaptık. Bir hakemin düdüğüyle o rakamları sokağa atamayız. Bunu yapanlar muhakkak cezalandırılmalı ve en kısa zamanda TFF kendisine düşen görevi yapmalıdır. Eğer içerideki çürük yumurtalar temizlenmezse yıl sonuna kadar bu operasyonlar devam edecektir” sözleriyle rest çekti.    > Mehmet Emin ULUÇ
Yıldırım: Cüneyt Çakır hakem değil

BJK TV'DEN gönderme
Basın toplantısı sırasında BJK TV'den bebek ağlama görüntülerine yer verilmesini olgunlukla karşılayan Aziz Yıldırım, “Bir defa yendiler diye sevinmesinler o kadar. Burada yener, şampiyon oluruz. Bunlar önemli şeyler değil. Biz 3 Temmuz sürecini yaşamış bir camiayız. Bu tip konuları aştık” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...