G.Saray yönetimi Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istedi

G.Saray yönetimi Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istedi

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında dün akşam Kazakistan'ın Astana takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray'da yönetim harekete geçti.

Galatasaray yönetimi, oynanan kötü futbol ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısız sonuçlar nedeniyle Hamza Hamzaoğlu'ndan teknik rapor istedi. Hamzaoğlu'nun vereceği rapora göre takımdaki bazı oyunculara 'uyarı' ya da 'kadro dışı bırakma' gibi cezaların verilebileceği belirtildi.

Geçen sezon devam ederken başına geçtiği Galatasaray'da şampiyon olarak 3 kupa kazanan Hamza Hamzaoğlu yeni sezona hem lige hem de Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı kötü başlangıçın ardından büyük eleştirilere maruz kaldı. Hamzaoğlu öğrencileri ligde üst üste aldıkları 3 galibiyetle moral bulurken, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid karşısında hem de Türk Telekom Arena'da alınan yenilgiyi unutturmak için Astana karşısında mutlak galibiyet hedefliyordu.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyet alması beklenen sarı kırmızılı takım, tam tersine kötü bir futbol sergileyerek sahadan bir puan alınca yeniden eleştirilerin odak noktası. Galatasaray yönetimi de bu sonuç karşısında ses kalmayarak, özellikle kötü futbol nedeniyle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan bu sonuç ve futbolun nedenlerini içeren teknik bir rapor istedi. Sarı kırmızılı yönetimin bu rapor sonrasında kritik kararlar alabileceği belirtildi.

"ENİNE BOYUNA KONUŞACAĞIZ"

Yönetici Fatih İşbecer ise Astana maçında skor ve futbolun kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Hocamız ile oturup enine boyuna konuşacağız. Sorun ne ve biz yönetim olarak kendisine nasıl yardımcı oluruz. Astana maçındaki futbol doğrusu bizi endişeye sevketti. Biz iyi takımız ve bunu en kısa sürede toparlanarak göstermeliyiz" yorumu yaptı.

İLK FATURA SEMİH KAYA'YA...
Diğer taraftan Hamza Hamzaoğlu da takımdaki kötü gidişi düzeltme adına önemli bir karar aldı. Başarılı teknik adam, Astana maçında yenilen iki golde de bariz hata yapan Semih Kaya'yı bu haftaki Medipol Başakşehir maçında oynatmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...