Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında pazar günü Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başladı. İstasyon çalışması, pas çalışması, kanat orta şut çalışması, 5'e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışmasıyla devam etti. Ardından yarım sahada yapılan oyun çalışması sonrası antrenman şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana bireysel performans antrenörü eşliğinde çalışmalara başlayan Veli Kavlak ile dünkü maçta ilk 11'de oynayan futbolcular katılmadı. Bu oyuncular salonda rejenarasyon çalışması yaptılar.
Siyah-beyazlılar, yarın saat 11.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Eskişehir'e giderek kampa girecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...