Pereira 1 puandan memnun

Pereira 1 puandan memnun

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a yenilen, Celtic'le berabere kalan sarı-lacivertlilerin sergilediği performans Vitor Pereira'ya umut verdi

M.EMİN ULUÇ

Bu sezon kadrosunu dünya yıldızlarıyla donatarak tarihin en yüksek bütçeli takımını kuran Fenerbahçe, sergilediği futbolla tat vermese de tartışılan Teknik Direktör Vitor Pereira gelecekten umutlu. Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyeti hakeme bağlayan, Celtic karşısında 2-0'dan geri dönüp 2-2'lik beraberliği yakalayan Portekizli takımının performansından memnun olduğunu söyledi. İskoçya deplasmanında iyi mücadele ettiklerini belirten Pereira, “İlk yarıda sorun yaşadığımız doğru ancak ikinci yarıda gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık” dedi. Üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle takım koordinasyonu sağlamada sorun yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Zamanla daha iyi olacağız” iddiasında bulundu.
Hala zaman istiyor!
Vitor Pereira, sezon başından beri tam kadro idman yapamamaktan yakınırken, “Bu nedenle oyun kurgusunda sıkıntı çektik. Ancak sakatlıklar düzeldi. Üzerine koyarak ilerliyoruz. Beşiktaş derbisinde iyi bir duruş sergiledik. Celtic karşısında da bizi neredeyse galibiyete götürecek bir geri dönüşe imza attık. Özellikle ikinci yarının başlarında takım oyunundan güzel örnekler verdik. Bu oyunumuzu 90 dakikaya yaydığımızda çok daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı. Geldiği günden beri vaatlerde bulunan Pereira'nın 8'i hazırlık, 12'si resmi 20 maçta takıma hala istenen futbolu oynatamaması tepki çekerken, hala zaman istemesi eleştirilerin de artmasına sebep oldu. Portekizli'nin mutlak galibiyet hedefiyle çıkılan Celtic deplasmanında Meireles'i çıkartıp 3. stoper olarak Ba'yı oyuna sürmesi ise tepkileri körükleyen hamlelerin başında geldi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...