En parlak yıldız Gomez

En parlak yıldız Gomez

SPOR Haberleri

Mario Gomez, bu sezon Süper Lig'e transfer olan yıldız futbolcular içinde takımına en fazla katkıyı sağlayan isim oldu.

Beşiktaş'ın Çin'e sattığı Demba Ba'nın boşluğunu doldurmak için transfer ettiği Mario Gomez, bu sezon Süper Lig'e transfer olan yıldız futbolcular içinde takımına en fazla katkıyı sağlayan isim oldu. Eskişehir deplasmanında attığı gollerle Beşiktaş'a zorlu deplasmandan 3 puan kazandıran Alman oyuncu, 7 haftadaki gol sayısını da 6'ya yükselterek kalitesini kanıtladı. Antalyasporlu Eto'o 5, G.Saraylı Podolski 4, F.Bahçeli Van Persie 3 gol kaydedebildi. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen Trabzonsporlu N'Doye ise henüz rakip fileleri havalandıramadı.
Gomez fazla uçtu!
Beşiktaşlı Mario Gomez, Eskişehirspor maçının ardından, kendisini bekleyen özel uçakla direkt Almanya'ya uçtu. Milli maç arası nedeniyle verilen 3 günlük izinde vakit kaybetmek istemeyen golcü oyuncu, 25 bin avro ödeyip, kiraladığı özel uçakla vatandaşı Beck ve gurbetçi kaleci Günay'ı da Almanya'ya götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...