Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahimovic'in hayatı film oluyor

İbrahimovic'in hayatı film oluyor

SPOR Haberleri

İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic hayatını konu alan bir film çekileceğini açıkladı, başroldeki yerini itiraf etti.

Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic gizli projesini açıkladı. EURO 2016 elemelerinde Liechtenstein ve Moldova ile karşı karşıya gelecek olan İsveç Milli Takımı'nın kampında basın mensuplarının karşısına çıkan golcü oyuncu bir filmde oyunculuk yapacağını açıkladı. 
 
Amerikan film stüdyoları ile anlaştığı belirtilen yıldız oyuncu, hayatını konu alan filmde oynayacak. Universal Stüdyoları ile kontrat yaptığı belirtilen Ibrahimovic, basın mensuplarının bu yöndeki sorularını tebessümle karşıladı, "Göreceğiz Neler olacağını göreceğiz. Bu tamamen benim yapmak istediğim bir şey olacak. Konu üzerinde hala konuşmalarımız ve kafa yormalarımız devam ediyor" dedi.
 
Universal Stüdyoları'ndan Pascal Negr ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bizim için bu büyük bir gün. Zlatan Ibrahimovic'e Universal'e hoş geldin diyoruz" ifadelerini kullandı. Doğrulamanın ardından İsveç basını yıldız futbolcunun çekilecek filminin şimdiden afişini hazırladı. 
İbrahimovic'in hayatı film oluyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...