Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenk Ergün, "Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz"

Cenk Ergün, "Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz"

SPOR Haberleri

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Şu anda bulunduğumuz durumda gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz." dedi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Şu anda bulunduğumuz durumda gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz. Gidişatımız bu anlaşma sürecinde durumu kurtarabilecek gibi gözükmüyor. Biz UEFA'nın takibi altındayken uçuk bonservis bedelleriyle futbolcu transferi yapamayız. İşler daha kötüye gider." dedi.




Ergün, UEFA'dan bir yıl ek süre isteyeceklerini ifade ederken, Aralık'ın ilk haftasında UEFA'nın kendilerini dinleyeceğini söyledi. 


Cenk Ergün, Grosskreutz'un hazırlık maçlarında oynamasına engel bir sıkıntının olmadığını belirtirken; Hamza Hamzaoğlu'nun göreve devam edeceğini ifade etti.


Sneijder'in sözleşmesinde Türkiye için "20 milyon euroya serbest kalır" maddesi olduğunu sözlerine ekleyen Ergün, yurt dışı teklifler için serbest kalma bedelinin 7.5 milyon euro olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...