Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım gözyaşlarına boğuldu

Aziz Yıldırım gözyaşlarına boğuldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana devam eden sürecin finalinde kendini tutamadı.

Futbol Şike Davası'nın en önemli aktörü olarak ön plana çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4 yılı aşan bir sürenin sonunda aklandı. Operasyonun başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında, sportif yargı da dahil olmak üzere birçok kez hukuk mücadelesine soyunan Fenerbahçe'nin patronu, en mutlu günlerinden birini yaşadı.
Yeniden yargılamanın karar davasında mahkeme heyetinin kararını açıkladığı anlarda Aziz Yıldırım hislerine engel olamadı. Sarı-Lacivertli ekibin patronu, mahkeme heyetinin kendisiyle ilgili değerlendirmesi sonucunda beraat kararını açıklamasının ardından gözyaşlarını tutamadı. Aziz Yıldırım karar sonrası çok duygusal anlar yaşadı.
TEZAHÜRATLA DUYGUSALLAŞTI
Yıldırım, Çağlayan Adliyesi'nden ayrılırken ikinci kez duygusal anlar yaşadı. Fener'in patronu, adliye binasının dışında bekleyen taraftarların, "Sevdamıza kimse engel olamaz" şeklindeki tezahüratlarının ardından bir kez daha gözyaşı döktü.
Başkan Aziz Yıldırım'ın duygusal anlarında, yanında bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin de gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çektiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...