Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şota, milli arada hücum oyuncularıyla yakından ilgileniyor

Şota, milli arada hücum oyuncularıyla yakından ilgileniyor

SPOR Haberleri

Kötü gidişe son vermek isteyen Trabzonspor'un hocası, forvetleri “Daha çok topla buluşup, boş alan bulmalısınız” diyerek uyardı

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla büyük yara alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze, takımın yaşadığı gol sorununa çözüm arıyor. Elinde kaliteli forvet oyuncuları bulunmasına rağmen yaşanan sakatlıklar ve uyum sorunu nedeniyle henüz kadrosundaki forvetlerden istediği verimi alamayan Gürcü teknik adam, lige verilen milli arada Oscar Cardozo, Deniz Yılmaz ve N'Doye ile yakında ilgilenerek forvet oyuncularını hazır hale getirmeye çalışıyor. Golcülerinin daha çok topla buluşmasını isteyen Şota, “Kendinize boş alan bulmalısınız” diyerek antrenmanlarda uygulamalı olarak ne yapmalarını gösteriyor. Ligde yeniden bir çıkış arayan teknik direktör bordo-mavililerin hocası, Mersin İdmanyurdu maçında çift forvete dönebileceği belirtiliyor. N'Doye ve Cardozo ikilisi Gürcü teknik adamın bu bölgede düşündüğü iki isim olarak ön plana çıkıyor.
Geride kaldılar
Trabzonspor, ligde attığı 8 golü Erkan Zengin, Cardozo ve Yusuf Erdoğan'ın ayağından bulduğu 2'şer, Marko Marin ve Medjani'nin ayağından bulduğu 1'er golle elde etti. Karadeniz ekibi gol yollarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı. Lider Beşiktaş 18 gol atarken, sarı-kırmızılı takım 13 ve sarı-lacivertli takım 12 kez rakip fileleri havalandırırken, Trabzonspor 8 gol atabildi. Bordo-mavililer 3 büyüklerle birlikte gol yollarında 10 takımın gerisinde kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...