Persie: Benimle dalga geçiyorlar

Persie: Benimle dalga geçiyorlar

SPOR Haberleri

Robin van Persie, 2016 Avrupa Şampiyonasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Hem Fenerbahçe'de hem de Hollanda Milli Takımı'nda yedek kalması hayli tartışma konusu olan Robin van Persie, 2016 Avrupa Şampiyonasıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Hollanda basınına konuşan Van Persie, ilk olarak sarı-lacivertli takımda Vitor Pereira ile yaşadığı problemle ilgili olarak, "Artık 32 yaşında olgun birisiyim. Hiçbir şeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermem. Zihinsel olarak, hayatımın en iyi dönemindeyim. Gençken bu tip durumlarla nasıl başa çıkacağınızı bilemiyorsunuz. Ancak, bu hayattaki rehberim, hayatın muhteşem bir denge üzerine kurulu olduğudur. Patrick Vieira, bana tüm baskılara karşın zihinsel olarak nasıl güçlü olunacağını ve nasıl güçlü kalınacağını çok iyi öğretti" ifadelerini kullandı. 
Kaptanlığı aldı ama… 
Robin Van Persie, Hollanda'nın durumuyla ilgili olarak ise umutsuz konuştu. Euro 2016 yolunda şanslarını iyice azalttıklarını dile getiren yıldız futbolcu, "Şansımız az olsa da Fransa'ya gitmek için son dakikaya kadar savaşacağız. Bizim maçımızı kazanmamız, Türkiye'nin de hata yapması gerekiyor. Böyle bir duruma düşmemiz gerçekten çok üzücü. Türkler, play-offlara kalacaklarına dair güçlü bir inanç taşıyorlar. Fenerbahçe'de soyunma odasında benimle dalga bile geçiyorlardı. Ancak, gerçekçi olmak gerekirse durumumuz çok ciddi. Her iki ülke de Fransa'daki şampiyonaya gitmek istiyor. Şansımız olduğu sürece sahada savaşmayı sürdüreceğiz. Danny Blind benden kaptanlık görevini almış olabilir ama ben her maç oynama isteğimi sürdürüyorum" diye konuştu. 
DEPAY'LA KAVGA ETTİ
Robin van Persie'nin idmanda takım arkadaşı Depay ile tartıştığı öğrenildi. Çek Cumhuriyeti maçı hazırlıklarını sürdüren Hollanda'nın Kazakistan maçı öncesi yıldız oyuncunun Depay'la sözlü tartışma yaşadığı, araya giren takım arkadaşlarının gerginliği bitirdiği ifade edildi. Öte yandan teknik direktör Blind, "Persie'yi Kazakistan maçında kavga ettiği için değil kondisyonu zayıf olduğu için 11'e almadım" açıklaması yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...