Rivaldo 43 yaşında ilk ameliyatını oldu

Rivaldo 43 yaşında ilk ameliyatını oldu

SPOR Haberleri

Dizinden ameliyat olan 43 yaşındaki futbolcu Rivaldo'nun bacağına vidalar yerleştirildi.

Yıldız futbolcu Rivaldo geçirdiği ciddi sakatlığın detaylarını paylaştı. Brezilyalı futbolcu 43 yaşında bir operasyon geçirdi ve bu onun tüm futbolculuk hayatındaki ilk ameliyatı oldu. 
 
Kariyeri boyunca bir çok farklı kıtada 15 kulüpte forma giyen oyuncu ilk kez böyle ciddi bir ameliyata girdi.  bir çok büyük kulüpte forma giyen ve rakiplerin onu durdurmak için çoğu zaman sertliğe başvurduğu efsane futbolcunun kariyeri boyunca ilk kez ameliyat olması da büyük şaşkınlık uyandırdı.
 
Brezilya 2. lig ekiplerinden Mogi Mirim'in başkanlığını yapan ve aynı zamanda da takımda forma giyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda 4 maçta sahaya çıkıp 1 de gol atmış ancak sonrasında sakatlanmıştı.
 
Sağ dizinden geçirdiği sakatlıktan sonra ameliyat olan Rivaldo, bıçak altına yattıktan sonra dizinin son halini paylıştı. Ultrason görüntülerini gösteren yıldız futbolcu dizine vidalar yerleştirildiğini ve bir süre bu vidalarla yaşamak zorunda olacağını açıkladı. 
Rivaldo 43 yaşında ilk ameliyatını oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...