HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Coleman ile sözleşme uzatılıyor!

Kaynak: DHA
Coleman ile sözleşme uzatılıyor!

SPOR Haberleri  / DHA

Galler Milli Takımı'nın 57 yıllık uluslararası turnuva özlemini gideren teknik direktör Chris Coleman "yeni sözleşme imzalamaya hazırım" dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda Bosna Hersek'e deplasmanda 2-0 mağlup olmasına rağmen Fransa'da yapılacak finallerde yer almaya hak kazanan Galler'de başarının önemli mimarlarından teknik direktör Chris Coleman yaptığı açıklamada "Ülkeme hizmet vermeye devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Önümüzdeki yıl sözleşmesi bitecek olan 45 yaşındaki teknik adam yola Galler ile devam edeceğini ve şimdiden 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti. Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılmaları sayesinde ülke olarak futbolda çıtayı yükselttiklerini belirten Galli teknik adam "Asıl çalışma şimdi başlıyor. Önce Fransa'da başarılı olmamız gerekiyor sonra da 2018 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmamız gerekiyor. Zaman dinlenme zamanı değil çalışma zamanı" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...