HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

"Wenger'i yenmekten büyük keyif alırdım"

Kaynak: AA
"Wenger'i yenmekten büyük keyif alırdım"

SPOR Haberleri  / AA

Sunderland Menajeri Allardyce, "Wenger kibirli bir menajer, kaybetmeyi kaldıramıyor. Bolton'u çalıştırırken, Arsenal'i yenmekten keyif alırdım" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'i  çalştıran Sam Allardyce, Fransız meslektaşı Arsene Wenger'i kibirli olmakla  eleştirdi ve Bolton'u çalıştırdığı dönemde Arsenal'ı yenmekten büyük keyif  aldığını söyledi.
 
İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, 60 yaşındaki İngiliz  teknik adam Allardyce, "Big Sam" isimli yeni otobiyografi kitabında, 1996  yılından bu yana Arsenal'da görev yapan Wenger için "Kibirli bir menajer,  kaybetmeyi kaldıramıyor. Bolton'u çalıştırırken, en çok Arsenal'i yenmekten keyif  alırdım. Wenger bizden nefret ederdi" ifadelerini kullandı.
 
Arsene Wenger'in berabere kaldıkları bir maç sonrasında elini  sıkmadığını belirten Allardyce, "Kravatını çıkararak, sinirle yere atmıştı. Her  şeyi kişisel algılardı ve kibirliydi. Maçtan sonra sizi bir şeyler içmeye ofisine  çağıran bir kişi değildi. Onu ne kadar fazla sinirlendirirsem, o kadar mutlu  olurdum. Hakemleri basın yoluyla etkilemeye çalışırdı ve takımı oynamaya  istekliyken hakemlerin yanlış faul verdiği algısı oluştururdu" diye konuştu. 
 
1989 yılından bu yana çok sayıda Premier Lig ekibinde görev yapan  Allardyce, son olarak Dick Advocaat'ın istifa etmesinin ardından Sunderland'in  menajerliğine getirilmişti. Ligde sekiz haftada üç puan toplayan Sunderland, 19.  sırada yer alıyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...