Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hurma sert çıktı

Hurma sert çıktı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, basında çıkan haberlere isyan etti.

Hurma, özellikle son dönemlerde Erkan-Mehmet polemiği, N'Doye'nin takımdan ayrılmak istediği, Costant'ın satılacağı yönünde farklı farklı dedikodular üretildiğini belirtirken, "Sistemli bir şekilde saldırıya uğruyoruz" dedi. Hurma, Erkan-Mehmet olayının ardından Mehmet'in kendilerine "ya o, ya ben" şeklinde rest çektiği iddialarına cevap verirken, "Bu tamamen yalandır. Ayrıca hiçbir oyuncu kulübe rest çekemez. Herkes sözleşmeli oyuncumuzdur ve kimse öyle bir şey söyleyemez. Kaldı ki Mehmet o tarz bir oyuncu değildir" dedi.
Kriz çıkarmak istiyorlar
Hurma, Mehmet ve Erkan arasında yaşanan olayın kulüp tarihinde ilk kez olmuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılmasına da anlam veremediğini söyledi. Trabzonspor camiası içinde kriz çıkarılmaya çalışıldığının altını çizen Süleyman Hurma, "Bir gün çok kötü patlayacağım. Her gün yapay haber ve dedikodular ile kriz tellallığı yapılıyor. N'Doye'nin hasta olduğu bir ortamda 'Ayrılmak istiyor, bunun için Fransa'ya kulüp bakmaya gitti' şeklinde haberler yapılması kabul edilir bir şey değil. Bunu yapanlar sistemli bir şekilde bize ve kulübe saldırıyor" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...