Terim: Bu inancın zaferi

Terim: Bu inancın zaferi

SPOR Haberleri

“Ben ve ekibim her şeye layık olan bu ülkeye en iyisini vermeye devam edeceğiz. Evlatlarımı kutluyorum.”

Milli Takım, dün akşam bir destan daha yazdı. Euro 2016 elemelerine kötü bir başlangıç yaptıktan sonra müthiş bir geri dönüşe imza attıklarını söyleyen Teknik Direktör Fatih Terim, “Ne kadar gurur duysak az. Bu ülkenin insanları daha iyi hak ediyor bunu biliyorum. Dolasıyla ben ve ekibim her şeye layık olan bu ülkeye en iyisini vermeye devam edeceğiz. Evlatlarımı kutluyorum. Dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. 1 puanda dahi, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Birçok kişinin gelmeden görmeden ve antrenmanı seyretmeden her şeyi biliyormuş gibi davranan herkese de teşekkür ediyorum. Biz duygusal bir ülkeyiz. Bunu bir meziyet olarak söylüyorum. Güzel bir şey bu. Tüm Hollanda, İzlanda'yı destekliyormuş. Tüm bunlara rağmen, takımımın böyle bir başarı elde etmesi ve direkt olarak katılmamız müthiş bir şey oldu” ifadelerini kullandı.
Herkesi her yerde yeneriz
“Play-Off kurası bekleniyordu, şimdi Fransa kurası beklenecek” diyen Fatih Terim, “Şu an konuşmak çok kolay. Onu yaptık bunu ettik diye. Ama 1 puan varken, 'biz demeden bitmez' demek çok zor. Tabii şimdi söylemek kolay. O yüzden futbolcularımla konuştuk. Çok mütevazı olacağız. Hollanda onu demiş, İzlanda merak etmeyin demiş. Tüm bunlara rağmen Fransa'dayız” dedi. İzlanda maçındaki oyunu değerlendiren Terim, “Oyun anlayışımızda bazı rötuşlar yaptık. Diğer takımlardan gelecek haberleri de bekliyorduk. Bütün senaryolar da gerçekleşti. Risk almak kolay değil. Küçük bir hata yaparsanız her şey mahvolabilir. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin... Biz hiç vazgeçmedik. Hangi maçı kaybetsek vazgeçmedik. Hollanda'da, İzlanda'da, Letonya'da... Yenildiğimizde yazılanları, söylenenleri hatırlıyorum. Ama umursamadık ve işimize baktık. Herkesi her yerde yenen bir ülkeyiz artık. Ama bir araya gelmeden sorunlar bitmez. Birlikte olduğumuzda da her şeyi başarırız” dedi. 
Terim: Bu inancın zaferi

BEKLE BİZİ FRANSA!
Milli Takım, Fransa'daki finallere direkt katılma hakkı kazanılan İzlanda maçının ardından soyunma odasında zafer pozu verdi. İnstagram hesabından paylaşım yapan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, "Ve sonunda başardık!!! Fransa, geliyoruz!!!" ifadelerini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...