İzlanda'dan tebrik ve teşekkür

İzlanda'dan tebrik ve teşekkür

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın dün gece 1-0 yendiği İzlanda'dan Ay-Yıldızlı ekibimize tebrik geldi...

Türkiye'ye Selçuk İnan'ın son dakikada attığı golle mağlup olan İzlanda, ay-yıldızlıları tebrik etti. İzlanda Futbol Federasyonu'nun resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Finallere katılmayı başardıkları için Türk dostlarımızı tebrik ediyoruz" denildi. 
 
Selçuk İnan'ın gol sevinciyle birlikte verilen bu mesajı, en iyi şekilde ağırlandıklarını belirten bir diğer mesaj takip etti: "Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz".  
 
Türkiye-İzlanda maçını izlemek üzere Konya'ya gelen az sayıda Kuzey ekibinin taraftarı, Anadolu bozkırında iyi vakit geçirdiklerini ifade etti. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan Kuzeyli taraftarlar, çok güzel bir gece geçirdiklerine vurgu yaptı. 
 
İzlandalı bir kadın taraftarın, üzerinde Konyaspor forması bulunan Türkiye atkılı iki taraftar tarafından öpüldüğü fotoğraf ise sosyal medyada büyük ilgi çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...