Beşiktaş hazırlık maçında galip geldi

Beşiktaş hazırlık maçında galip geldi

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın çalışmalarına bu akşam Bayrampaşa ile oynadığı hazırlık maçı ile devam etti.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği maçın gollerini 30. dakikada Eslem Öztürk ve 35. dakikada Mustafa Pektemek attı.
 
Teknik direktör Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında; Veysel Sapan, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Ramon Motta, Alexander Milosevic, Eslem Öztürk, Kerim Frei, Muhammed Enes ve Mustafa Pektemek'i ilk 11'de oynattı.
 
Bu arada, bireysel çalışan Veli Kavlak ile milli takımdan dönen Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Ersan Gülüm maçı saha kenarından izlediler.

Günay Güvenç, Tolga Zengin, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson ve Jose Sosa ise diğer sahada yardımcı antrenörler eşliğinde çalışma yaptı.
 
Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...