Fener'in eski hocası Meszöly: Pereira gönderilmeli!

Fener'in eski hocası Meszöly: Pereira gönderilmeli!

SPOR Haberleri

Fener'in eski hocası Meszöly, Van Persie-Pereira kavgasını yorumladı: "Bir takımda oyuncular kavga ediyorsa o hocayı hemen göndermek gerek.

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski teknik direktörü Kalman Meszöly, Robin Van Persie-Vitor Pereira gerilimi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Federasyonun davetlisi olarak Konya'da Türkiye-İzlanda maçını izleyen Macaristan'ın efsane hocası, karşılaşmanın ardından arkadaşımız Fatih Doğan'ın sorularını cevapladı. "Fenerbahçe'de her şey var. Para var, güç var. Ben hala Fenerbahçeliyim ve 'En büyük Fenerbahçe' diyorum ama şaşırıyorum. Bu kadar güce rağmen hala bir final oynamadılar" diyen Kalman Meszöly, şunları söyledi: 
 
'Defol, git' desem, kaybederdim 
"Bir takımda futbolcular kavga ediyorsa o hocayı hemen göndermek gerek. Pereira'nın futbolcularını sevmesi gerek. Ben futbolcularımı aşk derecesinde severdim. Abdülkerim sorunlu bir oyuncuydu. İdmana gelmediği zamanlarda gidip onu kahvede bilardo masasının üzerinden uyurken alıp getirirdim. O da her seferinde elimi öper bir daha yapmayacağım derdi. Eğer 'defol, git' desem onu kaybederdim. Büyük takımlarda hocaların futbolcuları futbolcuların da birbirini sevmesi gerek o zaman başarı gelir." 
 
Terim'e 'İyi hoca olursun' demiştim
Meszöly, Türkiye'nin Euro 2016'ya katılmasına sevindiğini de belirterek, "Fatih Terim'i kenarda sevinirken görmek sevincimi katladı. Macaristan gidemediği için üzgünüm ama Fatih Terim ve Türkiye gittiği için çok mutluyum. Terim'i milli takımdan ben göndermiştim, "Bu boyunla senden libero olmaz ama çok iyi hoca olursun oyun zekan yüksek" demiştim. Federasyonla konuştum Fatih Hoca'yı ikna ettim ve onun İtalya'ya İngiltere'ye kurslara gitmesi için ön ayak oldum. O da beni utandırmadı. Onun iyi bir hoca olacağını ben o günden biliyordum" dedi.
 
Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...