Selçuk İnan: Gol olacağını hissettim

Selçuk İnan: Gol olacağını hissettim

SPOR Haberleri

"10 kişi kalmıştık. Gol atmamız zor dedim. Ah bir frikik olsa..."

İzlanda maçında 89'da attığı frikik golüyle Milli Takım'a Fransa kapılarını açıp kahraman olan Selçuk İnan, yaşadıklarını anlattı. GS TV'ye konuşan Selçuk İnan, "Aradan iki gün geçmesine rağmen inanın hâlâ rüyada gibiyim. Tabii bu kahramanlık, hepimizin kahramanlığı. Kişiye indirmek doğru değil. Gerçekten bu bir inanmışlık göstergesiydi. Bir puanımız varken bile her futbolcu, her demecinde bile "Biz bitti demeden bitmez" demiştik. Allah'ımıza şükürler olsun ki bize nasip oldu. Bu gerçekten önemli bir başarı. Hele ki bu zamanlarda ülkemizi, insanlarımızı mutlu etmek, bizim için Avrupa Şampiyonası gitmek ya da skordan daha önemliydi" dedi. Kazakistan ve Hollanda karşılaşmalarından gelecek haberleri kulübeden öğrenmeye çalıştıklarını söyleyen Selçuk İnan, "Kazakistan'ın öne geçtiğini öğrendikten sonra daha ofansif oynamaya başladık. Ben hep içimden 'Gol atabiliriz ama biraz zor gözüküyor' diyordum. Çünkü 10 kişi kalmıştık. Eğer bir frikik olursa belki de bu işi değiştirebilirim diye düşünmüştüm açıkçası. Frikik olduğunda Arda yanıma geldi, 'Paşa' dedi, 'Eğer uzaksa istersen orta da yapabilirsin, istersen girelim içeri' dedi. 'Sen git' dedim, 'Ben orta yapacağım...' Ama ben inanmıştım, çünkü hissedersiniz ya, 'bu gol olacak' dersiniz, o anlardan biriydi benim için. Ama öyle bir gol oldu ki sonrasında hepimiz kendimizi kaybettik. Belki de hayatımın en anlamlı golü oldu" dedi.
BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!

"Fatih Hoca'nın olduğu her yerde başarı vardır, hedef vardır. Onu bize gerçekten çok iyi aşıladı. Fatih Hoca'nın da her zaman söylediği gibi, 'Biz bitti demeden bitmez!' Yine öyle oldu. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz." 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...